Hoe werkt het? Particulier

 

ORIENTATIEFASE

ORIENTATIEFASE

Hoe ziet een mystiek dak eruit en wat betekent dit voor mijn woning? Het vertrekpunt voor een mooi zonnedak is de uitstraling die het dak moet krijgen. De keuzes die u daarin maakt kunnen invloed hebben op de technische uitvoerbaarheid. Daarom vragen we u om na te denken over enkele details, die staan beschreven op onze orientatie-pagina.

Lees Meer

Het Energie Vraagstuk

Het Energie Vraagstuk

Wat is mijn energievraag en wat kost dat? Het vertrekpunt voor iedereen die iets met zonnepanelen wil is de energievraag. Iedereen verbruikt energie, maar hoeveel? Lees hier hoe u berekent hoeveel energie u nodig heeft en kunt opwekken met Solinso dakpannen.

Lees Meer

Ontwerpfase

Ontwerpfase

Aan de hand van uw wensen, waarvan de mogelijkheden uiteengezet zijn op onze oriëntatie pagina, bepalen we hoe Mystiek op het dak geplaatst kan gaan worden. Om tot een ontwerp te komen maken we onderscheid tussen nieuwbouw, renovatie en bestaande daken. In elke situatie is maatwerk nodig. Het resultaat is een dakontwerp met Mystiek zonnedakpannen waarbij de positionering van Mystiek op het dak, de maatvoeringdetails en de keuze van de dakpan vastgelegd worden. Nadat het ontwerp is afgerond volgt een offerte.

Lees Meer

Offertefase

Offertefase

Wie gaat Mystiek op het dak plaatsen? Welke begeleiding is daarvoor nodig? Het komt nu aan op organisatie van de uitvoering. Dit leggen we vast in de offerte. Het komt steeds vaker voor dat onze offerte naar een lokale partij gaat en niet direct naar de particulier.

Lees Meer

Uitvoeringsfase

Uitvoeringsfase

Tijdens de uitvoeringsfase lopen de meeste afstemming via de aannemer, onder andere over werkvoorbereiding, installatie en de inbedrijfsstelling. Lees daarover meer op de pagina over de uitvoeringsfase

Lees Meer

Installatiepartners

Installatiepartners

Solinso is producent en leverancier van Mystiek geïntegreerde zonnepanelen, maar installeert deze zelf niet. Wel hebben we een netwerk opgebouwd van installatiepartners door heel Nederland die precies weten hoe ze de geïntegreerde panelen op een dak moeten plaatsen. Ook leiden we dagelijks nieuwe installatiepartners op om de Solinso dak geïntegreerde zonnepanelen te plaatsen. Uw aannemer kan ook zo’n nieuwe installatiepartner zijn. Er is wel wat vakspecifieke kennis nodig, want de combinatie van elektrotechniek en dakbedekking vraagt om beheersing van beide aspecten. Omdat die vaak niet gecombineerd in één bedrijf aanwezig zijn begeleidt Solinso hierbij om ervoor te zorgen dat een installatie goed en zorgvuldig plaatsvindt. Bekijk hier onze installatiepartners.

Lees Meer