ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN VAN SOLINSO

Solinso is producent/leverancier van Mystiek zonnedakpannen en geen bouw- of installatiebedrijf. Omdat Mystiek een zonnepaneelfunctie combineert met een dakpanfunctie is de integratie in een dak niet vanzelfsprekend. Daarom werkt Solinso graag samen met partijen die zowel het bouw- als installatieproces beheersen. Bent u een solarteur met kennis van daken? Bent u dakdekker met kennis van zonnestroominstallaties? Heeft u ambitie om beide disciplines te combineren? Dan bent u de partner die wij zoeken!

HOE TE BESTELLEN?

Op dit moment verloopt een bestelling via een bestelformulier van Solinso. Een Solinso medewerker zal het formulier in overleg invullen zodat we precies uit kunnen leveren wat nodig is voor een betrouwbare installatie. We werken op dit moment toe naar een Webshop functionaliteit om het bestelproces te vereenvoudigen.

Vanuit aannemers dakdekkers en solarteurs is er veel interesse om met Solinso Mystiek te werken. Naast de toenemende vraag vanuit de particuliere opdrachtgever zijn er ook steeds meer aannemers, dakdekkers en e-installateurs die zich graag onderscheiden met een duurzaam product dat niet standaard is. Voor deze groep verzorgen we zowel opleiding in het werk als uitgebreidere trainingen op onze demolocatie in Kessel.