Hoe werkt het?

WAT GEBEURT ER OP UW DAK?

   

MYSTIEK ZONNEDAKPAN

De MYSTIEK zonnedakpan is een Nederlandse innovatie waarbij energieopwekking naadloos wordt gecombineerd met vlakke dakpannen. Het horizontale lijnenspel van het dak blijft onaangetast, waardoor een strakke uitstraling blijft bestaan. 

De MYSTIEK zonnedakpan heeft een hoog rendement. De opbrengst van een MYSTIEK zonnedakpannen is vergelijkbaar aan die van reguliere hoge kwaliteit zwarte zonnepanelen die bovenop de dakpannen worden gemonteerd. 

Door het innovatieve ontwerp is MYSTIEK aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare gebouw geïntegreerde zonne-energie oplossingen. De eenvoudige en snelle wijze van montage maakt de MYSTIEK zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Slechts af en toe kan MYSTIEK worden ingepast in bestaande pannendaken.

De ontwikkeling van MYSTIEK zonnedakpannen is mede mogelijk gemaakt dank zij financiële support vanuit MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) en het Limburgs Business Development Fonds (LBDF). Solinso maakt onderdeel uit van BIPV Nederland. In dit kader loopt er een OP Zuid innovatieprogramma dat wordt ondersteund vanuit de provincie Noord-Brabant en de Europese Unie.

           

    

 

Passing op dakpannen