MYSTIEK VOOR NELSKAMP VLAKKE DAKPANNEN

De vlakke dakpannen van Nelskamp zijn populaire dakpannen. Ze worden vaak toegepast in nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten. De gerenommeerde Duitse dakpanfabrikant Nelskamp GmbH is partner van Solinso. Vooral daken van woningen die in de jaren ‘70 en ‘80 gebouwd zijn, zijn destijds voorzien van gegolfde beton dakpannen die eenvoudig vervangen kunnen worden door vlakke Nelskamp Planum dakpannen. Renovatie projecten zijn dus erg geschikt voor de dakpannen van Nelskamp. Deze komen overeen met de maat van de gegolfde dakpannen op deze daken. Het geeft de woning en modern aanzien. Deze dakpannen zijn ook erg geschikt als zonnepanelen voor een nieuwbouwwoning.

MYSTIEK ZONNEDAKPANNEN VOLLEDIG IN LIJN MET NELSKAMP DAKPANNEN

Nelskamp vlakke dakpannen kunnen naadloos worden geïntegreerd met Mystiek zonnedakpannen. Zo zorgt u dat uw renovatieproject of nieuwbouwproject wordt voorzien van esthetisch zonnepanelen. De Mystiek zonnedakpan wordt onderdeel van de gebouwschil en past precies op het dak. Hierbij is het wel belangrijk dat u let op het model vlakke dakpan van Nelskamp, aangezien niet elk model te combineren valt met Mystiek zonnedakpannen.

Concreet zijn er twee Nelskamp vlakke dakpannen die te combineren zijn met Mystiek zonnedakpannen: de Nelskamp Planum dakpannen en de Nelskamp Nibra G10 dakpannen. Voor deze zonnepanelen dakpannen heeft Mystiek speciale zonnedakpannen ontwikkeld. Dit zijn respectievelijk de Mystiek 1500 zonnedakpan en Mystiek 1491 zonnedakpan. Overigens past ook Mystiek 600 op de Nelskamp Planum dakpan, maar is deze variant een passtuk in combinatie met de 1500 om het dak uit te vullen. De 1500 en 600 Mystiek zonnedakpannen sluiten qua vorm, kleur en lijnenspel exact aan op elkaar.

HOEVEEL MYSTIEK ZONNEDAKPANNEN HEEFT U NODIG?

Mystiek zonnedakpannen vervangen in een keer meerdere vlakke dakpannen van Nelskamp. Een Mystiek 1500 zonnedakpan vervangt vijf Planum dakpannen van Nelskamp, terwijl een Mystiek 600 zonnedakpan er twee vervangt. De Mystiek 1492 vervangt op zijn beurt weer zes Nelskamp Nibra G10 dakpannen. Qua kleurkeuze raden we aan om voor een zo donker mogelijke kleur vlakke Nelskamp dakpan te kiezen. De Mystiek zonnedakpannen hebben van zichzelf een donkere kleur en integreren om die reden mooier met donkere dakpannen. ar.

MYSTIEK ZONNEDAKPANNEN VOOR NELSKAMP DAKPANNEN BESTELLEN

Komen er op uw renovatieproject of nieuwbouwproject Nelskamp vlakke dakpannen en bent u van plan deze te combineren met Mystiek zonnedakpannen? Let dan goed op, want Solinso verkoopt deze zelf niet. Hiervoor verwijzen we u graag door naar één van de Nederlandse verkooppunten van Nelskamp, zoals BMN Bouwmaterialen. Ook zijn de Mystiek zonnepanelen voor de combinatie met de Nelskamp dakpannen te verkrijgen via één van onze installatiepartners.