VACATURE PROJECT(BEGE)LEIDER

Wie zoeken we?
Solinso zoekt een project(bege)leider. Mystiek wordt op steeds meer plaatsen toegepast en dat vraagt om hulp en ondersteuning aan bouwpartijen in de uitvoering van projecten.

In het voortraject ben je een sparringpartner voor het verkoopteam door input te geven op bijvoorbeeld het tekenwerk en bij calculaties, maar ook door mogelijke bouwpartners aan te dragen. Zodra een order bij Solinso wordt geplaatst zal het project naar jou worden overgedragen.

Je bent verantwoordelijk voor de planning van jouw projecten zodat het productieteam weet welke producten geproduceerd en uitgeleverd moeten worden.

Je bouwt ook verder aan de uitbreiding van ons partnernetwerk. Je bent veelvuldig in contact met aannemers, uitvoerders en projectleiders van klanten. Enerzijds om planningsinformatie in te winnen, anderzijds om de uitvoering in goede banen te leiden. Daarom ben je ook regelmatig te vinden op bouwplaatsen. Je ziet erop toe dat Mystiek producten kwalitatief goed worden verwerkt.

Functie profiel:
Je bent een gedreven projectbegeleider met een passie voor bouw en affiniteit met duurzame energie. Functie eisen:

  • Technische duizendpoot; je beschikt over een brede technische basis waarbij bouwkunde en elektrotechniek de twee belangrijke pijlers zijn. Je hebt kennis nodig van daken, dakpannen en de wijze waarop maatvoering wordt berekend en hoe dakpannen worden aangebracht. Ook heb je kennis van elektrotechniek nodig om ervoor te zorgen dat de kabels op de juiste plek en op de juiste manier worden aangelegd. Ook ga je kennis opbouwen over hoe omvormers gemonteerd en aangesloten moeten worden;
  • Klantgericht; je brengt wensen en behoeften van de klant goed in kaart en speelt hier op een effectieve manier op in;
  • Communicatief sterk: je kan de manier van communiceren afstemmen op opdrachtgevers en installatieteams;
  • Zelfstandig: je kunt op eigen kracht probleemsituaties oplossen en uitvoeringsteams aansturen. Ook ben je bereid zo nu en dan zelf mee te helpen in de uitvoering;
  • Vertrouwd met Microsoft Office (met name Outlook, Excel en Powerpoint)
  • In het bezit van een HBO opleiding, of gelijkwaardig niveau door ervaring;
  • In het bezit van Rijbewijs B; BE is een pré;

Wat bieden wij?
Kom je bij de Solinso werken dan krijg je uiteraard alle steun en begeleiding die nodig is om jou op weg te helpen. Uiteraard begrijpen we dat de combinatie van verschillende technische disciplines bijna niet voor komt en daarom zullen we je opleiden tot BIPV (gebouw-geïntegreerde zonne-energie) specialist. Daarmee lever je letterlijk een mooie bijdrage aan de energietransitie. Bovendien kun je meegroeien in een dynamisch en sterk groeiend bedrijf en kunt daar zelf richting aan geven.

Solinso investeert veel tijd en energie in haar medewerkers. Ook na inwerktijd blijft Solinso bijdragen aan jouw ontwikkeling door het bieden van studie mogelijkheden.

Je kunt een salaris verwachten conform cao Metaal & Techniek vanaf € 3.000 tot € 4.000, afhankelijk van opleidingsniveau & werkervaring. Verder kun je rekenen op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Je krijgt de beschikking over een telefoon en een laptop voor de uitvoering van je werk.

Door de grote mate van zelfstandigheid kun je je tijd flexibel indelen waarbij thuiswerken zeker tot de mogelijkheden behoort. Afhankelijk van de invulling van de werkzaamheden staat een bestelwagen, een dienstauto of een goede reiskostenvergoeding tot jouw beschikking.

Je neemt deel aan het pensioenfonds PMT met naast een prima pensioenopbouw ook nog aanvullende verzekeringen voor werknemers.

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Paul de Jong via 085 – 902 2734. Stuur a.j.b. ook een korte motivatie en je C.V. op naar p.dejong@solinso.nl