VACATURE MARKETING EN SALES MEDEWERKER BINNENDIENST

Wie zoeken we?
​Solinso zoekt een marketing en sales medewerker binnendienst.

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het voorportaal voor potentiële klanten die Solinso benaderen via de telefoon of email. Hier heb je de taak om leads adequaat op te volgen. Middels het CRM systeem hou je het overzicht bij van de sales funnel en rapporteer je daarover. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van bestellingen. Daarnaast heb je een (beperkte) inkooptaak en zorg je ervoor dat de grijpvoorraad voor productie altijd up-to-date is.

Naast jouw sales taken ben je verantwoordelijk voor de marketing binnen Solinso. Jij houdt  de content op de website actueel en voegt regelmatig projecten en nieuwsberichten toe. Hierbij stuur je actief op het vergroten van de vindbaarheid van Solinso. Daarnaast zorg je voor verfrissende en creatieve content op onze sociale media kanalen. . Daarnaast maak je als marketeer ook de content voor alle offline  kanalen. Dit betreft de vormgeving van de huisstijl maar ook het ontwerpen van beursopstellingen, nieuwe folders en flyers en ander marketingmateriaal voor de toepassing op diverse beurzen.

Functie profiel:
Je bent een gedreven marketing en sales medewerker met een passie voor duurzame energie. Functie eisen:

 • In het bezit van een MBO/HBO opleiding marketing en sales of relevante werkervaring
 • Een goede klant- en servicegerichte instelling in combinatie met commerciële vaardigheden;
 • Een goed gevoel voor de trends op social media en je kunt aansprekende content maken
 • Bekend met SEO strategieën
 • Affiniteit met techniek en de bouwwereld
 • Kennis van de zonne-energie sector of relevante werkervaring is een pré
 • Je bent nauwkeurig en accuraat m.b.t. de administratieve processen in ons CRM-systeem;
 • Kennis van MS Office en je kunt werken met CRM systemen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig;
 • Enthousiast karakter.

Wat bieden wij?
Kom je bij de Solinso werken dan krijg je uiteraard alle steun en begeleiding die nodig is om jou op weg te helpen. We zullen je opleiden tot BIPV (gebouw-geïntegreerde zonne-energie) deskundige. Daarmee lever je letterlijk een mooie bijdrage aan de energietransitie. Bovendien kun je meegroeien in een dynamisch en sterk groeiend bedrijf.

Solinso investeert veel tijd en energie in haar medewerkers. Ook na inwerktijd blijft Solinso bijdragen aan jouw ontwikkeling door het bieden van studie mogelijkheden.

Je kunt een salaris verwachten conform cao Metaal & Techniek vanaf € 2.300 tot € 3.200, afhankelijk van opleidingsniveau & werkervaring. Verder kun je rekenen op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een goede reiskostenvergoeding. Je krijgt de beschikking over een telefoon en een laptop voor de uitvoering van je werk. Deze baan is ook in deeltijd 24-32 uur te vervullen.

Je neemt deel aan het pensioenfonds PMT met naast een prima pensioenopbouw ook nog aanvullende verzekeringen voor werknemers.

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Paul de Jong via 085 – 902 2734. Stuur a.j.b. ook een korte motivatie en je C.V. op naar p.dejong@solinso.nl