Training en opleiding

Vanuit aannemers dakdekkers en solarteurs is er veel interesse om met Solinso Mystiek te werken. Naast de toenemende vraag vanuit de particuliere opdrachtgever zijn er ook steeds meer aannemers, dakdekkers en e-installateurs die zich graag onderscheiden met een duurzaam product dat niet standaard is. Voor deze groep verzorgen we zowel opleiding in het werk als uitgebreidere trainingen op onze demolocatie in Kessel.

Omdat een zonnedakpan de dubbelfunctie heeft van waterkering en energieopwekking komt er net wat meer kennis bij kijken dan er meestal vanuit het eigen vakgebied aanwezig is. We krijgen vaak de vraag bij wie de verwerking van het product nu thuis hoort. Traditioneel gezien lopen zonnepanelen bij de nieuwbouw immers via de e-installateur van de aannemer. Alleen moet de e-installateur dan wel de juiste kennis hebben van dakpannen en maatvoering op het dak om de aannemer van input te kunnen voorzien. De dakdekker begrijpt vaak de dakpan en maatvoering van het dak beter, maar voelt zich minder snel thuis bij het elektrotechnische deel van de zonnedakpan. 

Om deze werelden bij elkaar te brengen en Mystiek voor iedereen net zo eenvoudig te maken als het eruit ziet op de installatiefilmpjes op onze website en YouTube kanaal geven we regelmatig trainingen, offline en online via instructievideo's en webinars. Deze trainingen kunnen plaats vinden op onze demolocatie in Kessel, maar ook on-site tijdens een installatie. 

Voor aannemers, adviseurs, architecten en projectontwikkelaars verzorgen we ook lunch- en werksessie om meer vertrouwdheid en bekendheid te geven aan ons product. Neem contact met op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je wilt dat we ook bij jouw bedrijf langs komen voor een presentatie of training.

 I.v.m. de van toepassing zijnde coronamaatregelen kunnen trainingen ook op maat online verzorgd worden.
Daarnaast is onze opleidingslocatie in Kessel volledig coronaproof ingericht.

AGENDA TRAININGEN:

Solinso Technische Training :
Datum : voorjaar 2021, exacte datum nog bekend te maken en afhankelijk van coronamaatregelen
Tijdstip : 14:00 - 17:00 uur
Locatie : Kessel

Inhoud : Een hands-on middag, waarbij we na een introductie van het product overgaan naar de details die een installatie met Solinso Mystiek zonnepanelen in de praktijk kenmerken. Hoe zit het ontwerp van een Mystiek installatie in elkaar en hoe plaats ik een Solinso systeem zo dat het zonne-energie systeem optimaal functioneert. Praktische vaardigheden staan deze middag centraal. Hoe krijg je de ins- en outs onder de knie zodat Mystiek kan worden opgenomen binnen de eigen bedrijfsprocessen. 

Details : Coronaproof in grote hal met voldoende maatregelen en een maximale groepsgrootte van 10 personen

De training is kosteloos na aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bij niet komen opdagen van een deelnemer zijn we genoodzaakt om €50,00 onkosten in rekening te brengen.

 

Solinso presentatie voor architecten en adviseurs:
Datum :  nog bekend te maken
Tijdstip : nog bekend te maken
Locatie : online

We gaan wat dieper de inhoud in ten aanzien van het ontwerpen met Mystiek en inspirerende projecten passeren de revue.
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 


Webinars : Iedere laatste vrijdag van de maand van 9:15 - 10:00 zie online training & advies