ZOOM LIVE sessies

Mystiek is dakbedekking en zonnepaneel in één. Dat is natuurlijk bijzonder en we kunnen ons zo voorstellen dat u daar heel wat vragen over heeft. Dat u zich rustig eens wil oriënteren of Mystiek ook voor úw nieuw te bouwen woning of dakrenovatie het geschikte product is. Natuurlijk bent u altijd welkom in Kessel op onze demolocatie, waar we diverse proefdaken met Mystiek opgesteld hebben staan, maar om het wat laagdrempeliger te maken en zodat u niet meteen naar het zuiden hoeft af te reizen, bieden we u vanaf nu ook de mogelijkheid om online live informatie in te winnen. 

Iedere laatste vrijdag van de maand verzorgt Solinso een voor iedereen toegankelijke Zoom sessie. In een presentatie van 25 minuten passeren de mogelijkheden van Mystiek met verschillende soorten daken de revue. We bespreken van die daken de details en randvoorwaarden voor realisatie. Na afloop van de presentatie is er ruimte voor vragen en inbreng van de individuele deelnemers. 

Na afloop van de Zoom sessie weet u :

  • Hoeveel oppervlakte dak u nodig heeft om aan uw energiebehoefte te voldoen met Mystiek
  • Welke dakpannen het makkelijkste én mooiste combineren met Mystiek 
  • Hoe een dak met alleen Mystiek (zonder dakpannen) ontworpen kan worden
  • Hoe het zit met schaduw en zonnedakpannen 
  • Hoe een installatie op het dak nu werkelijk verloopt
  • Wat een Mystiek zonne-energie systeem kost
  • Wat het verschil is tussen Mystiek en ‘gewone’ in-dak zonnepanelen 

Om u aan te melden voor deze LIVE sessie stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U ontvangt daarna de Zoomlink met de inloggegevens.  
Voor wie nog geen Zoom heeft, het programma is hier gratis te downloaden.

Als u uw eigen woning of project wil inbrengen om tijdens de livesessie te bespreken, stuurt u dan tegelijk met uw aanmelding of uiterlijk een week voorafgaand aan de Zoom live sessie uw vra(a)g(en) en bouwtekeningen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.