WAT GEBEURT ER OP UW DAK?

   

MYSTIEK ZONNEDAKPAN

De MYSTIEK zonnedakpan is een Nederlandse innovatie waarbij energieopwekking naadloos wordt gecombineerd met vlakke dakpannen. Het horizontale lijnenspel van het dak blijft daardoor onaangetast, waardoor een strakke uitstraling blijft bestaan. 

De MYSTIEK zonnedakpan heeft een hoog rendement. De opbrengst van een MYSTIEK zonnedakpannen is even goed als die van hoge kwaliteit zwarte zonnepanelen die bovenop de dakpannen worden gemonteerd. 

Door het innovatieve ontwerp is MYSTIEK aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare gebouw geĆÆntegreerde zonne-energie oplossingen. De eenvoudige en snelle wijze van montage maakt de MYSTIEK zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Slechts af en toe kan MYSTIEK worden ingepast in bestaande pannendaken.

De ontwikkeling van MYSTIEK zonnedakpannen is mede mogelijk gemaakt dank zij financiƫle support vanuit MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) en het Limburgs Business Development Fonds (LBDF). Solinso maakt onderdeel uit van BIPV Nederland. In dit kader loopt er een OP Zuid innovatieprogramma dat wordt ondersteund vanuit de provincie Noord-Brabant en de Europese unie.

           

    

 

Passing op dakpannen

 

  LOPENDE ONTWIKKELINGEN

exasun

    

 Momenteel zijn wij bezig om de zonnedakpan ook in oranje-rood beschikbaar te maken. Wij verwachten dat deze eind 2019 in beperkte oplage geleverd kan worden. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor interesse.

Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om Mystiek in glas-glas uit te voeren met backcontact cellen. Hiermee wordt de MYSTIEK zonnedakpan met 30 jaar levensduur nog duurzamer en bovendien nog mooier om te zien. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor interesse.

Language