WAT GEBEURT ER OP UW DAK?

   

 

MYSTIEK ZONNEDAKPAN

De MYSTIEK zonnedakpan past naadloos tussen de dakpannen. Het horizontale lijnenspel van het dak blijft daardoor onaangetast, waardoor de strakke uitstraling blijft bestaan. 

De MYSTIEK zonnedakpan een hoog rendement. De opbrengst van de MYSTIEK zonnedakpan is net zo goed als standaard zwarte zonnepanelen die bovenop de dakpannen worden gemonteerd. 

Door het innovatieve ontwerp is het MYSTIEK product aanzienlijk goedkoper dan vergelijkbare gebouw geĆÆntegreerde producten. De eenvoudige en snelle montage maakt de MYSTIEK zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Soms kan MYSTIEK worden ingepast in bestaande pannendaken.

De ontwikkeling van MYSTIEK zonnedakpannen is mede mogelijk gemaakt dank zij financiƫle support vanuit MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) en het Limburgs Business Development Fonds (LBDF).

Download hier de MYSTIEK datasheet

Download hier de MYSTIEK installatiehandleiding

Download hier de MYSTIEK brochure

    

Passing op dakpannen

LOPENDE ONTWIKKELINGEN

exasun

    

 Momenteel zijn wij bezig om de zonnedakpan ook in oranje-rood beschikbaar te krijgen. Wij verwachten dat deze halverwege 2018 in beperkte oplage geleverd kan worden. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor interesse.

Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om Mystiek in glas-glas uit te voeren met backcontact cellen. Hiermee wordt de MYSTIEK zonnedakpan met 30 jaar levensduur nog duurzamer en bovendien nog mooier om te zien. Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor interesse.

Language